top of page

SOME SECRETS

ABOUT

Carlijn & Lianne

enthousiaste Grunningse spring-in-t-veld in het kwadraat

Enthousiast, creatief, positief, vrolijk, down to earth, kansen zien en met beide handen aangrijpen; zo kun je ons beide het beste in een paar woorden omschrijven. Dat vinden wij tenminste. Maar we nodigen je van harte uit om met eigen ogen te zien of wij hier de spijker op de (of beter gezegd onze) kop slaan. 

Bij Puck Groningen ben je altijd welkom

Of je nu een koffietje komt halen, een workshop komt volgen, gezellig met je bestie bij komt kletsen of bijvoorbeeld aan je scriptie komt werken; je bent altijd welkom! Dat gevoel dat je kunt en mag zijn wie je bent, dat gevoel dat je er toe doet, dat gevoel dat je gerespecteerd en gezien wordt. Dat gevoel willen wij geven op een locatie waar je je gelijk thuis voelt. Zo'n plek waar je bij een voet over de drempel zo'n heerlijk home sweet home gevoel krijgt en je het liefst gelijk je schoenen uittrekt, je onderuitgezakt op de bank ploft en ongegeneerd de wc deur open laat staan. You get the point ;-)

TMI

(to much information, maar wat je stiekem wel van ons wilt weten)
Carlijn's geboortedatum, het beroep van Lianne's vader; zo'n opsomming leek ons kind of boring. Toch?

Van die dingen die je eigenlijk niet durft te vragen, maar wel stik nieuwsgierig naar bent. Ha ja, dat zijn de dingen die pas echt belangrijk zijn ;-) Oké, let's do this.

Een oversized jas, boots en een string

Carlijn heeft een schat van een hond genaamd Bailey. Niks bijzonders op zich want er zijn heel veel mensen met een leuke hond. En ja, ook al deze mensen laten voor dag en dauw hun hond uit. Zo ook Carlijn. Toch zit hier wel de tmi 'verstopt'. Carlijn just loves fashion, alleen lapt ze die in de ochtend zo'n beetje letterlijk aan haar laars. Haar lieve Bailey laat ze 's ochtends uit in een lange oversized jas, stoere boots en een string. Niet meer, niet minder. Ha ja, zo stoer en sofisticated is deze cheerleader dus in de vroege ochtend :-) 

 

Of je moet poepen...
Van Lianne's gezicht kun je bijna alles lezen. Of ze nou blij, moe, verdrietig, verbaast of ontzettend overdonderd is door een enorme bos veldbloemen die ze van haar woest aantrekkelijke lover krijgt (of hoopt te krijgen ;-) ). Je leest het zonder enige moeite van haar gezicht. Liegen kan ze dus ook niet. Want ja, elk minuscule onwaarheid staat in koeienletters op haar voorhoofd geschreven. Carlijn kent haar inmiddels al zo goed dat ze naast haar gezicht ook de rest van haar lichaamstaal ontcijfert heeft. Licht blozende wangen + gewiebel + twee handen op d'r rug = Lianne moet poepen. Als dit geen tmi in het kwadraat is? Misschien moet je zit gewoon heel snel weer vergeten...

Dit is de super korte versie van wie wij zijn en welk gevoel wij jou bij Puck Groningen willen geven. Want kort maar krachtig en niet lullen maar poetsen; dat past ook helemaal bij ons.

 

See you soon!

 

XoXo
Carlijn & Lianne

bottom of page